Om os

I 2005 åbnede Shoe by Shoe på Christianshavn. Fokus for forretningen var komfortable og moderigtige sko i høj kvalitet fra danske og internationale mærker. Denne vision efterlever vi stadig, og har siden 2014 udvidet forretningen til også at omfatte tøj og accessories. Tøjet følger tidens mode og er nøje udvalgt med øje for bæredygtige materialer og lang holdbarhed. Med både tøj og sko i sortimentet, kan vi i dag tilbyde dig trends og styles til enhver lejlighed fra mere end 40 mærker. 

Kvalitet og gode materialer

Hos Shoe by Shoe går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men respekterer dog dyrevelfærd. Derfor finder du aldrig ægte pels i sko eller tøj hos os. Til gengæld finder du blandt tøjet lækre materialer såsom silke, alpaca, mohair og naturligvis bomuld og viskose. Alle vores sko er testet og gennemprøvet af butikkens indkøbere – det er din garanti for at skoene har en høj kvalitet og god pasform. 

Kompetent rådgivning

Hos os, hjælper vi gerne med at finde beklædning, der lever op til dine ønsker. Vores personale er derfor altid opdateret med sæsonens kollektion, og godt oplært i materialer og korrekt pleje af tøj og sko. Det er vores afsæt, for at kunne tilbyde dig en kompetent og ærlig rådgivning, så du går herfra med en god følelse.